Dit zijn de leukste bedrijfsuitjes voor MKB-ondernemingen!

Wanneer heb je voor het laatst iets leuk gedaan met je team? Precies.. Het is daarom de hoogste tijd om een leuk bedrijfsuitje te organiseren! Maar we willen het natuurlijk wel speciaal houden. Dus niet een standaard borrel op de vrijdagmiddag, nee. We gaan dit keer iets leuks organiseren! Vind je het moeilijk om iets te bedenken? Lees dan snel verder want in deze blog geven we je een aantal hele leuke ideeën! 

Quad rijden

Hard werken moet beloond worden. Vooral wanneer er intensief gewerkt wordt. In de meeste gevallen zijn deze medewerkers ook toe om even alles van zich af te laten werken. Organiseer daarom een bedrijfsuitje waarbij jullie met zijn allen gaan quad rijden! Er zijn genoeg locaties waar dit mogelijk is. Houd wel rekening met het feit dat je kleren ontzettend vies worden. Om het uitje nog specialer te maken geef je iedere medewerker een outdoor hoodie, bedrukt met zijn of haar naam onder jullie eigen logo. Hoe vet is dat?! Zo heeft iedereen ook meteen een souveniertje van dit te gekke bedrijfsuitje! 

Kitebuggyen 

Is quad rijden niet uitdagend genoeg? Probeer dan eens te gaan kitebuggyen! Voor het geval je je afvraagt wat dit precies inhoudt; je gaat in een kleine buggy met flinke wind ontzettend hard over het strand. Aan de buggy zit een grote vlieger/kite die de wind voor je vangt en je voortduwt. Het gevoel van kitebuggyen is echt spectaculair en is geschikt voor iedereen die wat adrenaline wilt voelen. Uiteraard krijgt iedereen eerst een instructie, leer je de buggy besturen en krijg je tips van een ervaren kiter. Je wordt niet aan je lot overgelaten! 

Spelletjesavond 

Zijn bovenstaande activiteiten iets te wild voor jullie mkb-onderneming? Pak het dan wat rustiger aan en organiseer een ouderwets spelletjesavond. Want laten we even eerlijk zijn, iedereen houdt van spelletjes toch? Jong en oud. Laat alle collega’s de leukste spelletjes meenemen van huis en maak er een groot en gezellig onderlinge competitie van. Om het toch even wat leuker te maken werk je met (kleine) prijzen voor de winnaar. 

Boottour 

We wonen en werken in een prachtig land met ontzettend mooie grachten. Hier moeten we daarom ook zoveel mogelijk gebruik van maken! Denk bijvoorbeeld aan een boottour door de grachten van Utrecht en Amsterdam. Je kunt natuurlijk ook zelf een boot huren. Daarnaast zijn er ook genoeg bedrijven die volledige barbecues organiseren aan boord. Geniet van de grachten van Utrecht en Amsterdam terwijl je eten voor je wordt voorbereid. Ideaal!