Speelgoed voor de kinderen van je collega’s

Stel je bent uitgenodigd bij je collega thuis. Super gezellig natuurlijk! Je collega is getrouwd en heeft twee kinderen. Je brengt een flesje wijn mee voor je collega en een bosje bloemen voor zijn vrouw. Je wilt ook iets voor de kinderen meenemen, iets in de richting van speelgoed. Maar het assortiment van speelgoed is zo ontzettend groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Wat leuke ideeën over speelgoed die kinderen altijd leuk zullen vinden, vind je hieronder!

Speelkleden

Een origineel cadeau voor kinderen is een speelkleed. Er is niet een heel groot assortiment aan speelkleden waardoor je een minder groot risico loopt op het kopen van een stuk speelgoed dat het kind al bezit. Op het speelkleed kunnen kinderen veilig zitten doordat de meeste kleden anti-slip zijn. Kinderen kunnen op de speelkleden een hoop details ontdekken en keer op keer vinden ze wel weer wat nieuws. Hiernaast kunnen ze natuurlijk ook met ander speelgoed op de warme ondergrond die het speelkleed biedt spelen. Ze kunnen samen met andere kinderen bordspelletjes of actieve spellen spelen, maar ook liggen op het speelkleed om een filmpje te kijken als ze uitgeput zijn! Een speelkleed is dus niet alleen maar een origineel cadeau maar ook een multitasker op het gebied van speelgoed. Een speelkleed is een garantie op uren plezier voor de kinderen!

Buitenspeelgoed

Speelgoed dat buiten gebruikt kan worden is ideaal voor kinderen, vooral in de zomer. In een tijd waarbij zelfs kinderen met mobieltje lopen is het cadeau geven van buitenspeelgoed hetzelfde als het cadeau geven van jouw jeugd. De activiteiten die jij uitvoerde en de spelletjes die jij buiten speelde kan het kind nu ook zelf ondernemen! Het kind kan lekker rondrennen en genieten in de zon! Een actiever en sportiever stuk speelgoed cadeau geven bestaat er niet!

Knuffels

Knuffels staan bovenaan de lijst van klassiek speelgoed. Het begint bij knuffels kopen voor een baby en eindigt bij het kopen van knuffels voor kleinkinderen. Knuffels zal je je hele leven tegenkomen waardoor knuffels ongeacht welke leeftijd dan ook altijd een leuk cadeau is in de vorm van speelgoed! Knuffels zijn te koop in diverse kleuren en in vele maten. Genoeg soorten knuffels om heel je leven cadeau te kunnen geven aan baby’s, kinderen maar ook ouderen. Kinderen kunnen met de knuffels praten en spelen zodra ze hun fantasie los laten gaan. Er worden zelfs knuffels gemaakt van cartoonfiguren, bekende personen noem maar op. Als je weet waar het specifieke kind gek op is en je aankomt met een knuffel van iets of iemand waar het kind gek op is is je cadeau gegarandeerd een succes!