Deze accessoires mogen niet ontbreken op jouw kantoor!

Een plant op het bureau of een schilderij aan de muur op kantoor. Het zijn enkele voorbeelden van accessoires die geschikt zijn voor elke kantoorruimte. Accessoires maken een kantoorruimte helemaal compleet! Naast dat een kantoorruimte functioneel is, mag het er ook wel gewoon creatief uit zien. Het moet immers een creatieve werkplek zijn om meer uit je personeel te halen. Welke accessoires niet mogen ontbreken in jouw kantoor? Dat lees je in deze blog! 

Muziek doet wonderen 

Wist je dat muziek op de werkvloer de productiviteit kan verhogen? Uiteraard is het wel afhankelijk van het soort werk dat er wordt gedaan, maar over het algemeen heeft het een positief effect. Vooral op een drukke werkvloer, waar voornamelijk handarbeid wordt verricht, verhoogt muziek de productiviteit. Uiteraard hoef je geen hele surround te creëren, maar een wekkerradio dab+ kan al wonderen doen. Zet het muziek zachtjes op de achtergrond en zie het effect! 

Draadloze oplader voor je smartphone 

Het belangrijkste middel op kantoor is voor de meeste medewerkers de smartphone. Via de smartphone onderhouden ze het contact met klanten en houden ze de agenda bij. Het stelt ze bovendien in staat om gemakkelijk vanaf iedere locatie te werken. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je telefoon is opgeladen! Daarom is het belangrijk dat je je bureau voorziet van een draadloze smartphone oplader. Je legt je smartphone er op en hij laadt vanzelf op. Geen geknoei met kabels, die ervoor zorgen dat je bureau onrustig wordt. 

Stevige laptopstandaard 

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen over hoe praktisch een laptop is. Je neemt hem heel eenvoudig overal mee naar toe. Het enige nadeel van een laptop is dat het soms een te klein scherm heeft om er vanaf je bureau goed achter te werken. Je moet voorovergebogen zitten om goed op het scherm te kijken, waardoor je al gauw nek- en rugklachten krijgt. Het is daarom beter om je laptop in een speciale laptopstandaard te zetten. Zo behoud je namelijk je goede werkhouding en heb je geen moeite met het kijken naar je scherm. Ideaal! 

Fotobehang en graphics

De wanden van je kantoorruimte zijn op talloze manieren te decoreren. Bijvoorbeeld met fotobehang of met een gave graphic. Daarin zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos! Bovendien kun je door middel van een graphic of fotobehang die persoonlijke touch aan je kantoor geven. Op deze manier maak je ook je boodschap naar je klanten duidelijker.