De beste geschenken voor het personeel en collega’s

Het is weer die tijd van het jaar! De feestdagen staan voor de deur en je wilt je personeel en collega’s je waardering laten blijken. Maar dit blijft altijd een moeilijkere taak dan dat het lijkt. Om je te helpen met wat inspiratie geven we je een aantal tips en ideeën. 

Hier zijn enkele ideeën voor geweldige geschenken die zeker zullen

Maak het persoonlijk 

Wanneer je een collega wilt bedanken, is het natuurlijk wel zo fijn om deze collega iets persoonlijks te geven. Denk daarom eerst goed na waar deze persoon nou echt blij van wordt. Is je online marketeer bijvoorbeeld een complete auto-freak? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een Peugeot 107 radio cadeau te geven. Past dat niet helemaal in het budget? Dan is een gepersonaliseerde kentekenplaat natuurlijk ook een leuke optie! 

Gepersonaliseerde mok

Een gepersonaliseerde mok is een geweldig cadeau voor iedereen van je personeel. je kunt het laten personaliseren met hun naam, functie of zelfs een foto. Zo kunnen ze ’s ochtends van hun kopje koffie genieten terwijl ze aan je denken!

Een vrije dag

Wie houdt er niet van een vrije dag? Geef je personeel een extra vrije dag. Ze kunnen die gebruiken om te ontspannen, tijd door te brengen met familie of gewoon wat slaap in te halen.

Cadeaubon

Een cadeaukaart is altijd een welkom cadeau. Je kunt ze een cadeaukaart voor hun favoriete winkel of restaurant geven. Of je kunt ze een Visa-cadeaukaart geven die ze overal kunnen gebruiken!

Een mand met lekkers

Vul een mand met hun favoriete dingen. Je kunt er eten, lekkernijen, boeken, tijdschriften, enz. in doen. Wat je ook denkt dat ze leuk zouden vinden!

Een donatie in hun naam

Doe een donatie aan een goed doel in de naam van je medewerker. Ze zullen het waarderen te weten dat je aan hen denkt en anderen in nood helpt!